Η επιτυχία δεν είναι απλώς αποτέλεσμα τύχης ή έμφυτου ταλέντου. Συχνά πηγάζει από συνεπείς συνήθειες και συμπεριφορές που...

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψετε ορισμένες απλές, πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την οικογενειακή με την επαγγελματική σας ζωή. 

But why would you want to use window film in your premises? Read on to find out…

Ανακαλύψετε γιατί είναι τόσο σημαντικά τα επίπεδα θερμοκρασίας στο γραφείο σας, ποιοι παράγοντες τα επηρεάζουν, καθώς και πρακτικές λύσεις για να τα διατηρήσετε υπό έλεγχο. 

Η πιεστική καθημερινότητα και το γεμάτο πρόγραμμα συχνά εξαντλούν τα συναισθηματικά μας αποθέματα – αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό! 

Η επιστροφή στο γραφείο μετά τις διακοπές είναι δύσκολη, όμως υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη! 

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε 5 απλούς τρόπους να ξαναβρείτε το χαμένο σας κίνητρο και να κάνετε όλα όσα αναβάλλετε τον τελευταίο καιρό! 

Μήπως τελικά, σε μια εποχή που όλα μετριούνται και ανάγονται σε αριθμούς, ο δείκτης IQ δεν είναι το σημαντικότερο εφόδιο στο ταξίδι της ζωής; 

Πόσες ερωτήσεις και αποφάσεις μπορούν άραγε να χωρέσουν στα 30.000 δευτερόλεπτα που έχει μία και μόνο μέρα; Μία πάντως, μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει τη ζωή! 

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι σε 60 μόλις δευτερόλεπτα, μπορείτε να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας; Ανακαλύψτε πώς, διαβάζοντας παρακάτω… 

Οι ειδικοί ορίζουν τη μοναξιά ως ένα αίσθημα απομόνωσης, εξαιτίας της έλλειψης ουσιαστικών κοινωνικών σχέσεων, ενώ, το αντίβαρό της μπορεί να σας εκπλήξει! 

Κλέβοντας κάτι από την αθωότητα των παιδικών ματιών, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των Χριστουγέννων να ζήσουμε με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και περισσότερη αγάπη! 

«Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»· μια φράση που λίγο πολύ, όλοι την έχουμε ακούσει. Ισχύει όμως; 

Το να είναι κάποιος καλός ακροατής αποτελεί αρετή και προτέρημα. Και αν όντως είστε, θα έχετε σε ικανοποιητικό βαθμό και τα τρία παρακάτω χαρακτηριστικά! 

Οι 5 παρακάτω συνήθειες μας βοηθούν να παραμείνουμε υγιείς και ευδιάθετοι – αρκεί φυσικά να τις αξιοποιήσουμε συστηματικά καθόλη τη διάρκεια του φθινοπώρου. 

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τα συμπτώματα που φανερώνουν πως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο βασανίζεται από το άγχος, ώστε να μπορέσετε να το βοηθήσετε. 

Σε διαχρονικά ερωτήματα που αφορούν την ανθρώπινη ύπαρξη, είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται αν η προσωπικότητα του ανθρώπου αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου! 

Αντιμετωπίστε την απρόβλεπτη καθημερινότητα και περιορίστε το άγχος, εντάσσοντας αυτές τις 5 απλές τακτικές στην καθημερινότητά σας! 

#ΜένουμεΣπίτι προστατεύοντας τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τους συνανθρώπους μας. Διάβασε παρακάτω 7 ιδέες με δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. 

Ειδικοί σε θέματα υγείας προτείνουν μερικές απλές αλλαγές, οι οποίες, όταν γίνονται συνήθεια, εκτοξεύουν την παραγωγικότητά μας στα ύψη! 

Με το νέο έτος ήρθαν και οι νέοι στόχοι, με την ελπίδα να μας βρουν στο τέλος του 2020 καλύτερους, ανανεωμένους  και πιο ευτυχισμένους.

Ο ύπνος είναι βασικός για καλή υγεία και ευεξία. Αν ξυπνάτε κουρασμένοι, δείτε 6 συνηθισμένες αιτίες αϋπνίας και τι μπορείτε να κάνετε για να τις εξαλείψετε.

Ένας από τους σπουδαιότερους στόχους για τη νέα χρονιά είναι να αποκτήσετε και να διατηρήσετε θετική διάθεση για οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Ποιο είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και πώς μπορεί να σχετίζεται με το μυαλό;

H τακτική άσκηση μας κάνει πιο ευτυχισμένους από ό,τι τα χρήματα, εξασφαλίζοντας τόσο σωματικά όσο και διανοητικά οφέλη.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και καθημερινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω τον πιο υγιεινό σας εαυτό!

Μια νέα μελέτη έδειξε πως η συμμετοχή σε ομαδικά αθλήματα έχει ευεργετική επίδραση στην εγκεφαλική και νευρολογική υγεία, καθώς και ότι συμβάλλει στην πρόληψη ή την καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Ναι, καλά διαβάσατε! Υπάρχουν τρόποι να γίνεται πιο υγιείς και εύρωστοι, δίχως να χύσετε ούτε σταγόνα ιδρώτα.

Δοκιμάστε τα ακόλουθα πανέξυπνα και πολύ πρακτικά tips, που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τη ζυγαριά δίχως να στερηθείτε τα αγαπημένα εδέσματα της εορταστικής περιόδου του Δεκέμβρη!

Αν ο ερχομός του Φθινοπώρου σας ρίχνει κάπως ψυχολογικά, δείτε πρακτικούς τρόπους να απολαύσετε τη μαγεία του δίχως μελαγχολία.

«Το χειμώνα;» ίσως πείτε. «Είστε τρελοί;». Καταλαβαίνουμε την αντίδρασή σας. Ας εξηγήσουμε όμως γιατί η γυμναστική το χειμώνα είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Λένε πως η άνοιξη είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Μακάρι να μπορούσατε να συμφωνήσετε, έτσι δεν είναι; Για εσάς, άνοιξη δεν σημαίνει χρωματιστά και ευωδιαστά λουλούδια και ανοιξιάτικοι περίπατοι σε καταπράσινα πάρκα, αλλά μύτη και μάτια που τρέχουν και δυσκολία στην αναπνοή!

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι από μας δυσκολευόμαστε πολύ να κρατήσουμε τη δίαιτά μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, ειδικά τον Αύγουστο, που όλοι θέλουν απλά να χαλαρώσουν και να ξενοιάσουν, έστω για λίγες μέρες.

«Η ζωή είναι μικρή. Τώρα είναι η στιγμή να ακολουθήσετε το πάθος σας και να κάνετε κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς.»

Τρώτε πολλά φρούτα και υδατάνθρακες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το λίπος που σας παχαίνει.