Φανταστείτε το σκηνικό: Έξω φυσάει, βρέχει, ίσως ρίχνει ψιλό χιόνι, μα εσείς μέσα, στον αναπαυτικό σας καναπέ, με μια κουβέρτα πάνω από τα πόδια σας και με ένα πιάτο ζεστή, αχνιστή σούπα στα χέρια να ρεμβάζετε το χειμωνιάτικο σκηνικό…

Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο; 

Ρίξτε μια ματιά στις πιο λαχταριστές σούπες για τις κρύες μέρες του χειμώνα και σε μερικά έξυπνα tips για να ζεστάνετε τον χώρο σας όσο χαμηλά κι αν πέσουν οι θερμοκρασίες…

 

Σούπα Βελουτέ Καρότο με Καπνιστή Πάπρικα 

Βελούδινη, με φανταστική γεύση και γεμάτη θρεπτικά στοιχεία, η σούπα βελουτέ από καρότο με καπνιστή πάπρικα είναι ιδανική επιλογή για χουχουλιάρικα δείπνα – κι έτοιμη στο άψε σβήσε. 

500 γρ. καρότα, ένα κρεμμύδι, λίγο λάδι και καπνιστή πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, 3 κουταλιές της σούπας ρύζι και 200 περίπου γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι για να φτιάξουμε μια ωραία, απαλή κρέμα γιαουρτιού, και έχουμε ένα υπέροχο χειμωνιάτικο έδεσμα έτοιμο στο τραπέζι μας! 

inner 2

 

Μανιταρόσουπα 

Μια βελουτέ μανιταρόσουπα από λευκά και Portobello μανιτάρια, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, πράσο, ρύζι και με μεθυστικό άρωμα θυμαριού και σκόρδου…

Δοκιμάστε τη με γραβιέρα, λίγες κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι και σερβίρετέ τη με καψαλισμένο ψωμί με λίγες σταγόνες αγνό ελαιόλαδο… Μαγεία! 

inner 1

 

Πατατόσουπα Βελουτέ με Chips Τυριού 

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με μια σούπα που πρέπει να καταναλώνεται όχι απλά ζεστή, αλλά καυτή. 

Με πατάτα, κρεμμύδι, πράσο, σκόρδο για έξτρα γεύση, θυμάρι για μυρωδιά, ελαιόλαδο και αλατοπίπερο – και σερβίρετέ τη με έτοιμα ή σπιτικά chips τυριού… 

Ξέρετε ποιος είναι ένας εύκολος τρόπος να ετοιμάζετε πεντανόστιμες σπιτικές σούπες στη στιγμή, με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά; 

 

Το Σημαντικότερο Συστατικό για Νόστιμες Σούπες…

Οι συσκευές φιλτραρίσματος νερού Strauss αφαιρούν από το νερό όχι μόνο κάθε ίχνος ρύπων, αλλά και το χλώριο, ώστε να μην αλλοιώνει καθόλου τη γεύση των άλλων συστατικών. Το καλύτερο; Σας προσφέρει καυτό νερό άμεσα, ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού! 

 

Ζεστασιά Έξυπνα, Οικολογικά και… Οικονομικά! 

Κι επειδή δεν πρέπει να είναι μόνο η σούπα ζεστή, αλλά και το σπίτι μας, υπάρχουν έξυπνες λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να απολαύσουμε θαλπωρή χωρίς ενεργειακή σπατάλη. 

Οι μεμβράνες παραθύρων της Solar Gard δεν προστατεύουν μόνο την ιδιωτικότητα του χώρου σας και μειώνουν την αντηλιά, αλλά και βελτιώνουν σημαντικά τη θερμομόνωση των τζαμιών, βοηθώντας έτσι τον χώρο σας να διατηρήσει καλύτερα τη θερμότητα στο εσωτερικό του. 

Επίσης, τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα Thermotec θερμαίνονται ταχύτατα και διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία τους με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, ενώ ο θερμοστάτης FlexiComfort σάς επιτρέπει να χωρίσετε τους χώρους σας σε διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας και να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία δωματίου ξεχωριστά, ανάλογα με την καθημερινότητα και τις ανάγκες σας! 

Μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η Better Living 4 All για τη βελτίωση της καθημερινότητά σας με μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα στη Λευκωσία.