Ρίξτε μια ματιά στις πιο λαχταριστές σούπες για τις κρύες μέρες του χειμώνα και σε μερικά έξυπνα tips για να ζεστάνετε τον χώρο σας όσο χαμηλά κι αν πέσουν οι θερμοκρασίες…

Η επιλογή των φρούτων, οι μείξεις ακόμα και ο τρόπος σερβιρίσματος μπορεί να επηρεάζεται από τους 12 αστερισμούς του Ζωδιακού Κύκλου.

Τα smoothies φρούτων και λαχανικών είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για καθημερινή τόνωση και αποτοξίνωση. Βρείτε 3 υπέροχες συνταγές στο άρθρο μας!

'Ωρα για λίγη… γευστική έμπνευση! Ανακαλύψτε παρακάτω 3 υπέροχες συνταγές για χυμούς με ανοιξιάτικα φρούτα, γεμάτους γεύση και βιταμίνες! 

Αν σας αρέσει η γλυκόπικρη γεύση της γνήσιας κουβερτούρας, τότε η ακόλουθη συνταγή για μπράουνις θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας συνοδευτικό!

Τι καλύτερο το καλοκαίρι από μερικά φρούτα εποχής και την γλυκιά τους γεύση;

Σορμπέ πορτοκαλιού. Η τέλεια επίγευση για κάθε είδους γεύμα!

Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε γεύση, εμφάνιση και υγεία σ' ένα ποτήρι. Τα smoothies μας δίνουν αυτή την ευκαιρία και μπορούν να μας βοηθήσουν!

Αν τελικά το βάλατε σκοπό να τρώτε ένα χορταστικό πρωινό προτού ξεκινήσετε τη μέρα σας, μην το χαραμίσετε σε σνακς! Ορίστε 8  εξαιρετικές τροφές.

Το πρωινό – το γεύμα που περιφρονείται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο δυτικό τρόπο ζωής – μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού και σε μια αίσθηση ευεξίας, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό να δώσει ώθηση στον μεταβολισμό μας, ώστε να επιταχύνει τις καύσεις του.

Unlike animal milk, almond milk contains neither cholesterol nor lactose.

Banana is well known to preserve many nutrients such as carbohydrates, cellulose, vitamins, and minerals which is great for when you are tired or sick.

Orange preserves vitamin C and fiber which improves the skin clear and smooth.

Cherry tomatoes are well known for sweet and refreshing taste.

A corn soup is soothing and nourishing, as well as elegant to serve.

A strawberry jam on a slice of bread is great combination in the morning.

Carrot & Potato Mash

Use preferably fresh tomatoes to make ketchup. Do not store them in a refrigerator for longer than a month.

Avocado preserves high vitamins and minerals. Avocado contains the highest fat and protein among all fruits.

Summer Snack, Lemonade

Pomegranate contains estrogens and helps women in menopause. The seeds are a great source of estrogen, and the skin of pomegranates is a great source for tannins. The pulp of pomegranates has high level of glucose and vitamins. Remove the skin for clearer and sweeter juice.

Κοκτέιλ με Φράουλες & Κίτρο

Αν σας αρέσει να πίνετε παραπάνω από δύο ποτά, τότε μερικές επιλογές με λίγες θερμίδες είναι ό,τι πρέπει! 

Έχουμε συγκεντρώσει για σας 6 εκπληκτικές συνταγές για υγιεινά Smoothies με βάση το πορτοκάλι. Το σώμα σας θα μας ευγνωμονεί!

Αυτές οι 5 συνταγές για smoothies είναι πεντανόστιμες και γεμάτες από αντιοξειδωτικά. Και το καλύτερο; Έχουν λιγότερες από 200 θερμίδες.

Ο χυμός ανανά είναι ένας από τους λίγους φρουτοχυμούς που έχει τόσο μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνη C, καθώς και σε φολικό οξύ, σε βιταμίνη Β6, θειαμίνη, νιασίνη και ριβοφλαβίνη.