inner3 betterliving 2312

Την περίοδο των διακοπών, όλη η οικογένεια και στενοί μας φίλοι μαζεύονται στο σπίτι για τις πιο ξεχωριστές συντροφιές, δημιουργώντας αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή!

Είναι λογικό, λοιπόν, να θέλουμε να δημιουργήσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι για όλους μας τους καλεσμένους!

Στο σημερινό μας άρθρο, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά και ενεργειακά λύσεις σε τέσσερις τομείς: διακόσμηση, μουσική, κλιματισμός και φαγητό.

Δημιουργήστε μια Μαγευτική Ατμόσφαιρα

Το μυστικό για μια χαρωπή χειμωνιάτικη διακόσμηση είναι ο συνδυασμός χειμερινών χρωμάτων και εντυπωσιακού φωτισμού, ώστε να δημιουργήσετε μια ζεστή και συνάμα φιλόξενη ατμόσφαιρα. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή για να αποφύγετε τις υπερβολές που θα μπορούσαν να κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει με… εμπορικό κέντρο!

Δοκιμάστε να διακοσμήσετε με φωτάκια γωνίες των δωματίων, vintage έπιπλα, κουρτινόξυλα και άλλα σημεία στα οποία δεν κινείται συνήθως κόσμος. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς πιθανότητα ατυχήματος.

Χρησιμοποιήστε επίσης διακοσμητικά βγαλμένα από χειμωνιάτικα, δασώδη σκηνικά, με κομμάτια ξύλου, κουκουνάρια, βελανίδια και παλέτες από πράσινο, κόκκινο και χρυσό. Μην ξεχάσετε, φυσικά, να επενδύσετε μουσικά το όλο σκηνικό με ένα καλοδιαλεγμένο playlist που θα δημιουργεί το κατάλληλο mood για όλη την οικογένεια!

Δοκιμάστε Κάτι Διαφορετικό…

Ένα από τα καλύτερα συστατικά για ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές είναι η δοκιμή διαφορετικών γεύσεων με πιάτα ή ροφήματα που δεν είναι συνηθισμένα, χαρίζοντας έτσι ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες που δεν ξεχνιούνται εύκολα και κάνουν το τραπέζι ακόμα πιο… εορταστικό!

Η δοκιμή διαφορετικών γεύσεων πυροδοτεί ζωηρές συζητήσεις, διευρύνει τον γευστικό μας ορίζοντα και πλημμυρίζει ενθουσιασμό τους επισκέπτες. Ένας εξαιρετικός τρόπος να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο είναι να δημιουργείτε κάθε μέρα ένα καινούργιο απολαυστικό ρόφημα για όλη την οικογένεια!

Η συσκευή νερού Strauss Bubble X Sparkling δεν προσφέρει μόνο απεριόριστη ποσότητα πεντακάθαρου, τριπλά φιλτραρισμένου νερού σε 4 διαφορετικές θερμοκρασίες, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε στο νερό φυσικό ανθρακικό με ειδικό μηχανισμό!

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε αφρώδη ποτά και ροφήματα για νέες, γαργαλιστικές γευστικές εμπειρίες για τον ουρανίσκο. Δείτε όλες τις δυνατότητές της εδώ!

inner2 betterliving 2312

Γεύση & Θρεπτική Αξία…

Ο καλύτερος τρόπος να προσθέσετε ιδιαίτερη γεύση στις ημέρες των διακοπών σας δεν είναι τα συνθετικά ενισχυτικά γεύσης… Απλά φροντίστε να διαφυλάξετε τη φυσική γεύση των υλικών που χρησιμοποιείτε όταν ετοιμάζετε τις σούπες, τις σάλτσες και τα ροφήματά σας.

Προστατεύοντας τη φυσική γεύση κάθε λαχανικού, φρούτου ή άλλου υλικού μιας συνταγής, εμπλουτίζετε το τελικό της αποτέλεσμα με μοναδικές μυρωδιές και γευστικές νότες που κανένα ενισχυτικό γεύσης δεν μπορεί να αντιγράψει, κάνοντας παράλληλα το καθετί σούπερ θρεπτικό — η καλύτερη εναλλακτική για τις παχυντικές τροφές που συνηθίζονται στις γιορτές.

Η Kuvings είναι πασίγνωστη για τους αποχυμωτές και τα blender της, που διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία αργής και ψυχρής σύνθλιψης, η οποία αφαιρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά από φρούτα, λαχανικά και καρπούς χωρίς να «καίει» κανένα από τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά ιχνοστοιχεία από τις αγαπημένες σας σούπες, τους χυμούς και τα απολαυστικά σας smoothies!

inner1 betterliving 2312

Μάθετε περισσότερα για την καινοτόμο τεχνολογία τους!  

Ζέστη & Θαλπωρή

Δεν χρειάζεται και μεγάλη σοφία για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής επανένωσης τον Δεκέμβρη!

Η θαλπωρή δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την αίσθηση της άνεσης και της συντροφικότητας. Η ζεστασιά που εκπέμπεται από ένα καλά θερμαινόμενο σπίτι γίνεται μια μεγάλη «αγκαλιά», δημιουργώντας μια όαση χαλάρωσης για όλα τα μέλη της οικογένειας, στήνοντας το απόλυτο σκηνικό για άφθονα γέλια, κινηματογραφικές βραδιές και συναρπαστικές ιστορίες και παιχνίδια!

Τα θερμαντικά σώματα Thermotec ζεσταίνουν γρήγορα και οικονομικά κάθε δωμάτιο του σπιτιού, δίχως να ξηραίνουν την ατμόσφαιρα! Παράλληλα, σας επιτρέπουν να έχετε απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας με πανεύκολα πάνελ χρήσης και με ειδική εφαρμογή στην κινητή σας συσκευή — δημιουργώντας μάλιστα ξεχωριστές ζώνες κλιματισμού, ώστε να έχετε την ιδανική θερμοκρασία για κάθε χώρο και να μη σπαταλάτε ενέργεια σε δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται!

Μάθετε περισσότερα για την επαναστατική τους τεχνολογία εδώ!

Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο και τα προϊόντα της Better Living 4 All, αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας και δημιουργήστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για σας και όλους τους καλεσμένους σας!