inner 4

Το αύριο είναι εδώ, καθώς η τεχνολογία και η επιστήμη φέρνει στο σπίτι μας καινοτομίες που εξασφαλίζουν τόσο το ζην όσο και το ευ ζην. Στην Better Living 4 All ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε στον μέσο καταναλωτή ευκολίες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και  βελτιώνουν την υγεία του, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χρήματα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

STRAUSS WATER: Εδώ και 4 δεκαετίες η Strauss Water αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή αγνού τριπλά φιλτραρισμένου νερού. Με πιστοποιήσεις ποιότητας από έγκριτους οργανισμούς ασφάλειας και υγιεινής, οι διεθνώς βραβευμένες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα φιλτραρίσματος με λαμπτήρα UV που προστατεύει αποτελεσματικά από παθογόνα βακτηρίδια και ιούς. Επιπλέον, απομακρύνει κατά 99% το χλώριο και τη δυσάρεστη γεύση του, ενώ προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως προγραμματιζόμενες θερμοκρασίες! Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι με μια συσκευή Strauss δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ή να κουβαλήσετε ξανά εμφιαλωμένο νερό, εξοικονομώντας έτσι χρήματα, αλλά κάνοντας καλό και στο περιβάλλον. 

inner 2

EQUA SMART: Με γνώμονα τη μείωση του πλαστικού αλλά και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, που συχνά όλοι μας αμελούμε, τα έξυπνα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια της Equa Smart αναβοσβήνουν στη βάση τους για να μας θυμίσουν να πιούμε νερό, ενώ υπολογίζουν και τις ανάγκες ενυδάτωσής μας μέσω ειδικής εφαρμογής. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και με διπλή θερμομονωτική επίστρωση στο εσωτερικό, κρατούν το νερό κρύο για 24 ώρες και αντίστοιχα ζεστό για 12. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αγοράζετε συνέχεια εμφιαλωμένο νερό όταν βρίσκεστε έξω!  

IQAIR: Με σύμμαχο την τεχνολογία φιλτραρίσματος νοσοκομειακού επιπέδου HyperHEPA, η ελβετική IQAir μας βοηθά να αναπνέουμε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι! Οι συσκευές της εταιρείας παγιδεύουν πάνω από το 99% όλων των σωματιδίων ρύπανσης, καθιστώντας τις την 1η επιλογή αγοράς όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από τις πολλαπλές βραβεύσεις τους από τα Best Buy Awards. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προτιμάται ακόμα και από επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε επιβαρυμένους χώρους, όπως νοσοκομεία, εργοστάσια κλπ.

inner 1

KUVINGS: Οι αποχυμωτές KUVINGS αποτελούν τις αγαπημένες συσκευές των απλών καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών της εστίασης. Με ειδική τεχνολογία κρύας σύνθλιψης που δεν οξειδώνει τον χυμό και στύβει μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το φρούτο ή το λαχανικό, οι αποχυμωτές KUVINGS ενισχύουν την καλή υγεία και ευεξία μας. Επιπρόσθετα, ο κομψός και μοντέρνος τους σχεδιασμός τούς καθιστούν μια ιδιαίτερη και καλαίσθητη προσθήκη στην κουζίνα μας. 

IDROPRO: Οι αποσκληρυντές νερού (water conditioner) της IDROPRO αποτελούν την πιο αποτελεσματική και ασφαλή λύση για να απαλλαγείτε μια και καλή από την πέτρα, αφού δεν περιέχουν χημικά, ούτε αλλάζουν το pH του νερού!Εγκαθίστανται με ευκολία, ενώ χρειάζονται συντήρηση μόνο κάθε 4-5 χρόνια. Τα οφέλη απαλλαγής από την πέτρα είναι πολλαπλά αφού πέρα από το ότι σας γλιτώνει από το επίμονο καθάρισμα των συσσωρευμένων αλάτων στις επιφάνειες, κρατά και τις οικιακές συσκευές με ροή νερού σε καλή κατάσταση, γλιτώνοντας σας από συνεχείς επισκευές, ακόμη και αγορά καινούργιων. 

inner 5

SOLAR GARD: Οι αντηλιακές μεμβράνες της Solar Gard κατασκευάζονται στην Αμερική από την κορυφαία εταιρεία Saint-Gobain, και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, μπλοκάρουν μέχρι και 99% της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας, μειώνουν την αντηλιά μέχρι και 95%, απωθούν μέχρι και 86% της ηλιακής θερμότητας, και βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού, γλιτώνοντας σας, έτσι, χρήματα. 

INSINKERATOR: H ιστορία των σκουπιδοφάγων InSinkErator ξεκινά το 1927. Έκτοτε, έχουν καταφέρει να μπουν σε εκατομμύρια σπίτια κατέχοντας την εντυπωσιακή πρώτη θέση σε πωλήσεις παγκόσμια! Κατασκευασμένοι στην Αμερική από ανοξείδωτο ατσάλι υψίστης ποιότητας, τοποθετούνται εύκολα και διακριτικά σε υφιστάμενους ή νέους νεροχύτες, εξαφανίζοντας τις δυσοσμίες και τα υπολείμματα φαγητών με το πάτημα ενός κουμπιού. Τέρμα οι ξεχειλισμένοι κάλαθοι και η συνεχής αγορά πλαστικών σακουλιών. 

inner 3

Στην Better Living 4 All δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για τους πελάτες μας. Με συνεργασίες με κάποια από τα κορυφαία ονόματα των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως, φέρνουμε στο κοινό πρωτοπόρα συστήματα που κάνουν τη ζωή μας μέσα και έξω από το σπίτι καλύτερη. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκος, όταν είναι έξυπνος και αποτελεσματικός. Και μια επίσκεψη στο κατάστημα της Better Living στη Λευκωσία πως μπορείτε να έχετε ένα καλύτερο αύριο… σήμερα!