Σίγουρα όλοι έχουμε μια ταινία που λατρεύουμε να (ξανά)βλέπουμε τα Χριστούγεννα. Είτε πρόκειται για το Home Alone, είτε για μια από τις δεκάδες παραλλαγές της πασίγνωστης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ, υπάρχουν ταινίες που απλά πρέπει να τις δούμε όταν έξω βρέχει και όλη η οικογένεια ή η παρέα είναι μαζεμένη για μια μαγική σινέ-βραδιά.

Θες να κάνεις τη φετινή ακόμη πιο ξεχωριστή; Να τι πρέπει να κάνεις…!

1. Μαγευτική… Διακόσμηση

Το παν είναι η ατμόσφαιρα. Και μιας και την υπόθεση της ταινίας και την πλοκή θα την ξέρουν όλοι, πρέπει να υπάρχει κάτι ξεχωριστό που να χαρίζει μια ιδιαίτερη, γιορτινή νότα στην παρέα.

Ρίξε, λοιπόν, μεγάλα μαξιλάρια στο χαλί μπροστά από την τηλεόραση, στρώσε εντυπωσιακά ριχτάρια στον καναπέ και τις πολυθρόνες, άναψε εντυπωσιακά και αρωματικά κεριά, χαμήλωσε τα φώτα – και θα ’χεις στήσει το τέλειο σκηνικό για μια απολαυστική βραδιά!

2. Ιδιαίτερα Σνακς

iStock 1354710965

Η ταινία πάντα ανοίγει την όρεξη και όλοι θέλουμε να έχουμε κάτι να μασουλήσουμε στις στιγμές της μεγάλης αγωνίας ή του γέλιου!

Οκ, καλό το πόπκορν – αλλά μιας και το έχεις βάλει σκοπό να κάνεις κάτι ιδιαίτερο φέτος, γιατί να μην ξεφύγεις από τα συνηθισμένα;

Πρόσφερε για σνακς παραδοσιακά γλυκίσματα των ημερών, όπως λαχταριστούς κουραμπιέδες με καβουρδισμένο αμύγδαλο και σπιτικά μελομακάρονα - έστω κι αν τα ’χεις αγοράσει από τον φούρνο της γειτονιάς! Επίσης τα ζαχαρωτά και οι ξηροί καρποί, ιδιαίτερα τα καρύδια, τα φουντούκια και τα ψημένα αμύγδαλα είναι φανταστικές επιλογές.

Όλα αυτά, όμως, δεν θα έχουν αξία αν δεν υπάρχει στο τραπέζι η βασίλισσα της γεύσης (ειδικά τον χειμώνα): άφθονη, λαχταριστή σοκολάτα! Φρόντισε να υπάρχει οπωσδήποτε – και μάλιστα σε διάφορες ποικιλίες, ίσως και λιωμένη για βουτήματα και μπισκότα! Οι καλεσμένοι σου θα ξετρελαθούν!

3. Φυσικά… Φιλόξενη Ζεστασιά!   

iStock 1289153443

Μαγευτικός ο χειμώνας, νανουριστική η βροχή που κροταλίζει στα κεραμίδια και τα παράθυρα – αλλά μέσα στο σπίτι θέλουμε θαλπωρή και ζεστασιά για να περάσουμε ωραία!

Κι επειδή όραμά μας στη Better Living είναι να σας προσφέρουμε λύσεις που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη και απολαυστική, σας έχουμε την τέλεια λύση για τις κρύες νύχτες του Δεκέμβρη: τα γερμανικής κατασκευής ηλεκτρικά σώματα θέρμανσης Thermotec.

Τα σώματα Thermotec έχουν τη μοναδική ικανότητα να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες θέρμανσης με την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Πώς; Με τρεις πρωτοποριακούς τρόπους.

1. Πατενταρισμένη τεχνολογία 𝗔𝗲𝗿𝗼𝗙𝗹𝗼𝘄

Αυτό σημαίνει ότι…

  •  Διαθέτει φυσική ροή αέρα

Τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec δεν χρειάζονται κάποιο μοτέρ για να απορροφούν τον αέρα του δωματίου και να τον προωθούν μετά ξανά προς τα έξω. Η πατενταρισμένη τους τεχνολογία AeroFlow επιτρέπει στον αέρα να κινείται ελεύθερα μέσα από τις κυψέλες του σώματος, να θερμαίνεται φυσικά και να διοχετεύεται αθόρυβα και ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο. Δεν θα υπάρχουν κρύες γωνιές ή σημεία… βρασμού για κανέναν από τους καλεσμένους σας, όπου κι αν κάθονται!

  •  Ζεσταίνει γρήγορα & αποδοτικά

Κάθε κυψέλη στο εσωτερικό του σώματος περιέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο πυρότουβλο, το οποίο εκπέμπει την θερμότητα στον χώρο – όχι το μεταλλικό περίβλημα όπως στα περισσότερα θερμαντικά σώματα. Ως αποτέλεσμα, το δωμάτιο θερμαίνεται πιο γρήγορα και πολύ πιο αποδοτικά, επειδή το πυρότουβλο διατηρεί τη θερμοκρασία του πολύ περισσότερο από ό,τι οποιοδήποτε μέταλλο.

  •  Δεν ξηραίνει τον αέρα

Τα σώματα Thermotec δεν ξηραίνουν τον αέρα του δωματίου, επειδή τον θερμαίνουν με φυσικό τρόπο, διατηρώντας την υγρασία σε φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό διευκολύνει την αναπνοή, δίχως να στεγνώνει τον λαιμό και δημιουργώντας μια ζεστή μα συνάμα ευχάριστη ατμόσφαιρα – ακόμη και για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

inner

2. Κάθε σώμα με ανεξάρτητο θερμοστάτη 𝗙𝗹𝗲𝘅𝗶𝘀𝗺𝗮𝗿𝘁

Αυτό σημαίνει ότι…

  •  Δημιουργεί ζώνες θερμότητας, εξοικονομώντας ενέργεια

Κάθε σώμα Thermotec διαθέτει δικό του θερμοστάτη Flexismart. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετική θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο, ανάλογα με τις ανάγκες της παρέας ή της οικογένειας. Μπορείτε να ορίσετε άλλη θερμοκρασία για το δωμάτιο που κοιμάται το μωρό, άλλη για το καθιστικό που θα δείτε την ταινία, και άλλη για το γραφείο, που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα στις διακοπές σας.  

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε ζώνες θερμότητας, προσαρμόζετε τη θέρμανσή σας στις δικές σας ανάγκες και ξοδεύετε μόνο όση ενέργεια πραγματικά χρειάζεται.

  •  Προγραμματίζονται και ελέγχονται πανεύκολα - ακόμη και από το κινητό σας!

Τα σώματα Thermotec εξασφαλίζουν απόλυτο έλεγχο της θερμότητας στο σπίτι σας – και μάλιστα από το τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας! Μέσω ειδικής εφαρμογής, μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία και τη θερμοκρασία του σώματος, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, όπου κι αν βρίσκεστε – ακόμη και ώρες πριν πάτε σπίτι για τη βραδινή συντροφιά που ετοιμάζετε! Έτσι το σπίτι θα σας καλωσορίσει με ζεστασιά ακόμη κι αν λείπατε όλη μέρα!

3. 15 χρόνια εγγύηση (με δυνατότητα επέκτασης σε 30 χρόνια)

  •  Εύκολη και Απλή Εγκατάσταση

Τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec εγκαθίστανται πανεύκολα, και το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσουν είναι να τα συνδέσετε στην πρίζα.

  •  Μηδενική ανάγκη συντήρησης

Επειδή δεν χρησιμοποιούν υγρά, τα σώματα Thermotec δεν έχουν κίνδυνο διαρροών, δεν χρειάζονται συντήρηση, ενώ έρχονται και με 15 χρόνια εγγύηση – που μπορεί να επεκταθεί και σε 30, αν το επιθυμείτε.

Ζεσταθείτε γρήγορα, αποδοτικά και ποιοτικά! Τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec είναι η πιο ευέλικτη, αποδοτική και ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης. Είναι μάλιστα διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Όραμα της Betterliving4all είναι να σας προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο ζωής! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την έμπειρη ομάδα της BetterLiving και μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών σωμάτων Thermotec!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ