Δεν υπάρχει άνθρωπος -ιδίως νοικοκυρά- που να διαφωνεί ότι η φθινοπωρινή γενική καθαριότητα έχει πολλά οφέλη για την οργάνωση του σπιτιού. Ωστόσο, η φθινοπωρινή γενική καθαριότητα είναι πιθανότατα αρκετά σημαντικότερη από όσο νομίζεις – κυρίως για την ανθρώπινη υγεία.

Καθαρό Σπίτι

1. Καθαρό Σπίτι

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα: το φθινόπωρο θα περνάμε στο σπίτι πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι τους μήνες του καλοκαιριού. Προφανώς, όσο πιο καθαρό είναι, τόσο μεγαλύτερη η προστασία για την άμυνα του οργανισμού μας. Φυσικά, την περίοδο της πανδημίας, ο καθαρισμός και η σωστή απολύμανση έχουν αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, ειδικά για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ή με χρόνια προβλήματα υγείας.

Το 100% βιοδιαλυτό καθαριστικό BIO-mex παρασκευάζεται αποκλειστικά από βιολογικά συστατικά, δίχως ίχνος τοξικών. Η πρωτοποριακή του σύνθεση εξασφαλίζει άψογη υγιεινή – και 50% εξοικονόμηση από συμβατικά καθαριστικά.

2. Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

Ο καθαρός εσωτερικός χώρος μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων, λόγω σκόνης, μούχλας και άλλων αλλεργιογόνων.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να καθαρίσετε σημεία και αντικείμενα που ξεφεύγουν από την εβδομαδιαία σας καθαριότητα, όπως το πάνω και το κάτω μέρος των επίπλων, τα φωτιστικά και τα κουφώματα. Καθαρίστε σχολαστικά ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα που θα καλυφτούν από χαλιά και βεβαιωθείτε ότι στρώματα και κλινοσκεπάσματα είναι απαλλαγμένα από ακάρεα.

Φροντίστε, επίσης, να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας και με τη διατροφή σας!

Οι κορυφαίας ποιότητας βραβευμένοι αποχυμωτές Kuvings αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογίας ψυχρής σύνθλιψης JMCS, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ένζυμα, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Να θυμάστε, ένας χυμός εξασφαλίζει ώς και 4 φορές καλύτερη απορρόφηση βιταμινών!

Δημιουργία Ιδανικού Ζεστού Περιβάλλοντος

3. Δημιουργία Ιδανικού, Ζεστού Περιβάλλοντος

Η φθινοπωρινή γενική καθαριότητα είναι η καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσετε κι ένα πιο ζεστό, κατάλληλο για την εποχή περιβάλλον. Αλλάξτε καλύμματα στους καναπέδες, περάστε πιο ζεστές κουρτίνες, ετοιμάστε σιγά-σιγά τα χαλιά και προετοιμαστείτε για ένα ζεστό, φιλόξενο χειμωνιάτικο σκηνικό.

Όσο για τις κρύες μέρες που έρχονται, τα ηλεκτρικά σώματα θέρμανσης Thermotec θα ζεστάνουν ιδανικά τον χώρο σας με την πατενταρισμένη τους τεχνολογία AeroFlow! Ο ανεξάρτητος θερμοστάτης κάνει τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε και να κρατάτε σταθερή τη θερμοκρασία στον χώρο σας, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και χρήματα!

4. Κρατήστε Αλλεργίες και Ασθένειες Μακριά  

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα το σπίτι αερίζεται λιγότερο συχνά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Αυτό συχνά επιβαρύνει το αναπνευστικό μας σύστημα και κάνει πιο εύκολη την προσβολή του αναπνευστικού μας συστήματος από μικρόβια και ιούς.

Η χρήση μιας αποτελεσματικής συσκευής φιλτραρίσματος αέρα IQAair σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας όαση καθαρού οξυγόνου στον προσωπικό σας χώρο.

Οι συσκευές IQAair είναι οι μόνες που φέρνουν τη νοσοκομειακού επιπέδου τεχνολογία φιλτραρίσματος HyperHEPA στην καθημερινότητά σας! Ικανές να παγιδεύουν πάνω από το 99% των αέριων ρύπων (με εγγυημένη ελάχιστη αποδοτικότητα 99,5%) και πιστοποιημένες με το αυστηρότερο βιοχημικό πρότυπο δοκιμών ποιότητας και αποδοτικότητας (το ΕΝ1822), οι συσκευές φιλτραρίσματος αέρα IQAir:

  • Απαλλάσσουν τον αέρα που αναπνέετε ακόμη και από τα πλέον μικροσκοπικά σωματίδια, μεγέθους έως και 0,003 micron – περιλαμβανομένου του ιού Covid-19.
  • Συνδυάζουν σχεδόν αθόρυβο σχεδιασμό με πανίσχυρη λειτουργία.
  • Μεταφέρονται εύκολα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια προσωπική ζώνη καθαρού αέρα στον επαγγελματικό σας χώρο!

5. Μείωση Άγχους και Κατάθλιψης

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι ένα τακτοποιημένο, καθαρό σπίτι μειώνει το άγχος και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και της μελαγχολίας, βελτιώνοντας παράλληλα τη διανοητική προσοχή και αποδοτικότητα.  Αντίθετα, ένας ακατάστατος χώρος γεμάτος περιττά πράγματα προκαλεί συχνά στρες, κακό ύπνο και αδικαιολόγητη ένταση – ειδικά όταν ψάχνουμε να βρούμε κάτι και δεν τα καταφέρνουμε. 

Φροντίστε, λοιπόν, να απαλλαχτείτε από ρούχα, έντυπα, έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πραγματικά, αφήνοντας χώρο για ό,τι σας ξεκουράζει και σας γεμίζει πραγματική ικανοποίηση.

Όραμα της BetterLiving είναι να παράσχει λύσεις και προϊόντα που βελτιώνουν ουσιαστικά τη ζωή και την καθημερινότητά μας!

Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα της BetterLiving4All, μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα που διαθέτουμε και αποκτήστε τον δικό σας σύμμαχο για καλή υγεία!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ