Μια νέα εποχή ξεκινά στην Κύπρο με το εξαιρετικά φιλόδοξο αλλά και ωφέλιμο σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων «Αίγλη», ένα πρόγραμμα Ολιστικής Διαχείρισης Αποβλήτων, που επιβαρύνει μόνο όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και εξοικονομεί χρήματα για όσους το αγαπούν και το σέβονται.

Πρώτιστος στόχος του προγράμματος, η μετατροπή των απορριμμάτων σε πρώτες ύλες πολύτιμες για το περιβάλλον και την οικονομία, καθώς και η ανταμοιβή των νοικοκυριών που ενσωματώνουν αντίστοιχες λύσεις στην καθημερινότητά τους και μειώνουν τον όγκο των αποβλήτων τους.

Οι κορυφαίοι, αμερικανικής κατασκευής σκουπιδοφάγοι InSinkErator, πρώτοι σε πωλήσεις παγκοσμίως, αποτελούν ιδανική και συνάμα απαραίτητη λύση για κάθε σπίτι, απαλλάσσοντας το σπίτι από υπολείμματα τροφών και δυσοσμία, αλλά και εξοικονομώντας πλέον χρήματα για το νοικοκυριό, μειώνοντας τον όγκο των αποβλήτων που παράγει!

Ανακαλύψτε γιατί ένας σκουπιδοφάγος InSinkErator αποτελεί πλέον για σας όχι απλά ιδανική, αλλά και απαραίτητη λύση!

iStock 1197992425

  • Υγεία και υγιεινή

Οι σκουπιδοφάγοι InSinkErator σας επιτρέπουν να απαλλαχτείτε γρήγορα, εύκολα και απλά από κάθε είδους αποφάγια – με το πάτημα ενός κουμπιού. Εξασφαλίστε άψογη υγιεινή στον πάγκο της κουζίνας και τον νεροχύτη σας, προστατέψτε την υγεία της οικογένειά σας και ξεφορτωθείτε άμεσα κάθε λογής αποφάγια στο λεπτό, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας!

  • Σπίτι χωρίς δυσοσμίες και ανεπιθύμητους επισκέπτες

Η άμεση απομάκρυνση των υπολειμμάτων των τροφών δεν μειώνει απλά τον κίνδυνο ανάπτυξης μικροβίων και βακτηρίων στην κουζίνα σας, αλλά και εντόμων και άλλων ζωυφίων που ελκύονται από τη μυρωδιά της τροφής.

Παράλληλα, το σπίτι σας θα είναι πάντοτε καθαρό και φιλόξενο, δίχως αντιαισθητικές οσμές επιτρέποντάς σας να δεχτείτε κόσμο ανά πάσα στιγμή!

  •  Εξοικονομεί κόπο & χρόνο

inner

Ο σκουπιδοφάγος σας επιτρέπει να απαλλαχτείτε άμεσα από τα αποφάγια, χωρίς σακούλες απορριμμάτων, χωρίς κάδους, χωρίς τον χρόνο που απαιτείται για το άδειασμα των σκουπιδιών και τη μεταφορά και αποκομιδή τους εκτός σπιτιού.

Παράλληλα, πείτε τέλος σε βουλωμένες σωληνώσεις και σε όποια προβλήματα και έξοδα φέρνουν μαζί τους! Με την καινοτόμο τεχνολογία του, ο σκουπιδοφάγος InSinkErator, φτιαγμένος από υψίστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, μετατρέπει τα κάθε λογής απορρίμματα σε μια ομογενοποιημένη ρευστή μάζα, εξαλείφοντας έτσι κάθε κίνδυνο έμφραξης του αποχετευτικού δικτύου.

Με απλά λόγια, ο σκουπιδοφάγος κρατά την κουζίνα και, κατ’ επέκταση, το σπίτι σας καθαρό, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και κόπο από την καθημερινότητά σας.

  • Λιγότερα σκουπίδια – εξοικονόμηση χρημάτων!

insinkerator evolution 200 lifestyle 5

Το Πρόγραμμα «Αίγλη» βασίζεται στην αρχή «ο Ρυπαίνων Πληρώνει»: με άλλα λόγια, όσο περισσότερο ρυπαίνει το περιβάλλον ένα νοικοκυριό, όσο περισσότερα σκουπίδια και μη ανακυκλώσιμα απόβλητα παράγει, τόσο περισσότερα τέλη χρεώνεται στον λογαριασμό του!

Ο σκουπιδοφάγος InSinkErator, με καινοτόμο τεχνολογία άλεσης δίχως λεπίδες (για απόλυτη ασφάλεια χρήσης), αλέθει τα αποφάγια και τα διοχετεύει στην αποχέτευση. Με τα υπολείμματα των τροφών σας να απομακρύνονται πλέον μέσω της αποχέτευσης, θα έχετε λιγότερα απορρίμματα – και μικρότερες δημοτικές χρεώσεις!

  • Φιλικό προς το περιβάλλον

Μετά τη διοχέτευσή τους στην αποχέτευση, τα υπολείμματα καταλήγουν στη νέα ειδική μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, όπου μπορούν να μετατραπούν είτε σε λίπασμα, είτε σε πρώτη ύλη για την παραγωγή ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον!

Συμπέρασμα; Λιγότερα απορρίμματα, μικρότερες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, προστασία του περιβάλλοντος. Μπορείτε να σκεφτείτε τελειότερο συνδυασμό;

  • Ιδανικό για υφιστάμενες και νέες κουζίνες

Οι σκουπιδοφάγοι InSinkErator εγκαθίστανται πανεύκολα σε κάθε τύπο κουζίνας, είτε νέας, είτε υφιστάμενης. Με μηδαμινές ανάγκες συντήρησης, κατασκευασμένοι από επίλεκτα, υψηλής αντοχής υλικά, ισχυρότεροι και πιο αθόρυβοι από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο μοντέλο άλλης εταιρείας, αποτελούν την ιδανική επιλογή για νοικοκυριά κάθε μεγέθους.

Όραμα της BetterLiving4All είναι να προσφέρει λύσεις και προϊόντα που βελτιώνουν ουσιαστικά και ολόπλευρα την ποιότητα της καθημερινότητάς μας – με τους σκουπιδοφάγους InSinkErator να αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα!

Επικοινωνήστε με την ομάδα της BetterLiving και μάθετε περισσότερα για τον πρώτο σε πωλήσεις σκουπιδοφάγο παγκοσμίως, που όχι μόνο θα συμπληρώσει, αλλά και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας!

 

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ