Την καλύτερη ζωή συνθέτουν λίγα μεγάλα πράγματα και πολλά μικρότερα. Στην Better Living αυτό το γνωρίζουμε καλά, γι’ αυτό σας προσφέρουμε σύγχρονες ανέσεις που με τη σειρά τους σας χαρίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής και σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα στην κουζίνα. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε 3 προϊόντα που πιστεύουμε όπως δεν θα πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σας, ειδικά τώρα που ξεκινάει η περίοδος των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα προϊόντα της Better Living επενδύουν πάνω από όλα στη γεύση και στην υγεία, απλοποιώντας παράλληλα την καθημερινή ζωή με καινοτόμες συσκευές. Γι’ αυτές τις γιορτές σας προτείνουμε: 

Betterliving1907

Σκουπιδοφάγος Insinkerator

Πολλές φορές είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσουμε καθαρή την κουζίνα, με τόσα αποφάγια, βρώμικα μαγειρικά σκεύη και απορρίμματα πρώτων υλών να δημιουργούν δυσάρεστες οσμές και όγκους από σκουπίδια στο νεροχύτη. Η λύση της Better Living είναι ο αθόρυβος σκουπιδοφάγος Insinkerator, ο οποίος απομακρύνει άμεσα από το νεροχύτη σας όλα τα απορρίμματα, αλέθοντάς τα σε τρία επίπεδα και απομακρύνοντάς τα στη στιγμή. Η εγκατάσταση της συσκευής κάτω από το νεροχύτη είναι πολύ εύκολη, κάνοντας τον σκουπιδοφάγο κυριολεκτικά αόρατο. Τα απορρίμματα θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και απορρίπτονται αυτόματα με τη βοήθεια του νερού στο σύστημα αποχέτευσης, χωρίς να φράσσουν το εσωτερικό ή το εξωτερικό δίκτυο, με αυτή την ιδιαίτερα υγιεινή και πρακτική λύση που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα στην κουζίνα σας.

 

Συσκευή φιλτραρίσματος νερού Strauss 

Το νερό αποτελεί την πηγή της ζωής. Η συσκευή φιλτραρίσματος νερού Strauss σας επιτρέπει να απολαύσετε καθαρό και κρυστάλλινο πόσιμο νερό με όλα τα απαραίτητα συστατικά, εντελώς απαλλαγμένο από βλαβερά σωματίδια και οσμές, καθώς και τα επιβλαβή χημικά, όπως είναι για παράδειγμα το χλώριο. Πέρα από φιλτράρισμα του νερού, η πατενταρισμένη τεχνολογία Single Serve® της Strauss TS Plus Sparking προσφέρει παράλληλα άμεση δημιουργία φρέσκου, αεριούχου νερού με τρεις διαφορετικές πυκνότητες αερίου και μάλιστα στην ιδανική θερμοκρασία που επιθυμείτε, για κρύο ή ζεστό, αεριούχο νερό στη στιγμή!

BioMex καθαριστικό

BioMex καθαριστικό

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο καθαριστικό γενικής χρήσης, με βιολογικά συστατικά, το οποίο είναι τελείως ακίνδυνο για τα παιδιά, τα κατοικίδια και για εσάς τους ίδιους. Καταφέρνει να απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία τους λεκέδες και τη βρωμιά, επαναφέροντας τη λάμψη σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες θα το χρησιμοποιήσετε. Περιέχει το δικό του σφουγγάρι και είναι εντελώς απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και οξέα. Πέρα από αποτελεσματικό, το καθαριστικό BioMex είναι και ιδιαίτερα οικονομικό, καθώς σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε έως και 50% περισσότερα σε σχέση με τα συμβατικά καθαριστικά της αγοράς, που κατά πάσα πιθανότητα είναι παράλληλα και πιο επικίνδυνα.

nathalie jolie inJF419mrPE unsplash

Kuvings blender

Ένας μύλος υψηλών ταχυτήτων που θα αποτελέσει τον καλύτερο σας συνεργάτη στην κουζίνα με την καινοτόμο τεχνολογία κενού αέρος που χρησιμοποιεί. Η συσκευή ουσιαστικά αποτρέπει την επαφή των συστατικών που τοποθετείτε στο εσωτερικό της με τον αέρα, διατηρώντας με τον τρόπο αυτόν τα θρεπτικά συστατικά και τα χρώματα των τροφίμων αναλλοίωτα και εντελώς φυσικά. Διαθέτει ένα πανίσχυρο μοτέρ που περιστρέφεται με έως και 32.000 στροφές ανά λεπτό, προσφέροντας αθόρυβη ανάμειξη και κοπή τροφίμων, λόγω του ηχομονωτικό καλύμματός του που εξουδετερώνει αποτελεσματικά τον ήχο από τις υψηλές στροφές του πανίσχυρού μοτέρ. Απολαύστε τη μαγεία του κενού αέρος στη μαγειρική σας με ένα υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, εντελώς αθόρυβο μπλέντερ.

 

Οι παραπάνω τρεις καινοτόμες συσκευές της Better Living αποτελούν το καταλληλότερο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές. Μαζί με δεκάδες άλλες συσκευές, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια και πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευεξία. Δοκιμάστε τις συσκευές προκειμένου να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής και να απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας στο μέγιστο, χωρίς «παραχωρήσεις» όσον αφορά τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων που μαγειρεύετε στην κουζίνα σας και καταναλώνετε με την οικογένειά σας.