Στο σημερινό άρθρο, μάθετε πώς να δημιουργήσετε όμορφη ατμόσφαιρα με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις σε τέσσερις τομείς: διακόσμηση, μουσική, κλιματισμός και φαγητό.

Στην Better Living 4 All θα βρείτε προϊόντα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και  βελτιώνουν την υγεία σας, ενώ παράλληλα σας εξοικονομούν χρήματα.

Installing a water softener can bring numerous benefits to your daily life.

Dust is a fact of life. You can’t eliminate it entirely, but you can drastically reduce it. Here's how.

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι το σπίτι σας δεν έχει καλή μόνωση και δε θωρακίζεται αποτελεσματικά από το κρύο.

Ανακαλύψτε τρόπους για να μειώσετε απορρίμματά σας, χωρίς να επηρεάσετε αρνητικά το βιοτικό σας επίπεδο.

Έχετε αναρωτηθεί πώς μπορεί να γίνει και το δικό σας σπίτι πιο… φιλικό, τόσο για τον πλανήτη όσο και για το πορτοφόλι σας; 

Πώς δημιουργείς την τέλεια ατμόσφαιρα για μια μαγική βραδιά χριστουγεννιάτικων ταινιών; Για να προσθέσεις ζεστασιά, πρέπει να προσέξεις αυτά τα 3 σημεία. 

Ένας σκουπιδοφάγος χρειάζεται σε κάθε κουζίνα, αφού μειώνει δραστικά τον όγκο των απορριμμάτων, βελτιώνοντας τη ζωή των ενοίκων και την υγιεινή του σπιτιού. 

Με έμφαση την υψηλή απόδοση και την οικονομία, τα γερμανικής κατασκευής ηλεκτρικά σώματα Thermotec δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες θέρμανσης για κάθε χώρο! 

Η φθινοπωρινή γενική καθαριότητα είναι πιθανότατα αρκετά σημαντικότερη από όσο νομίζεις, κυρίως για την ανθρώπινη υγεία. 

Με τεχνολογία HyperHEPA, οι συσκευές φιλτραρίσματος αέρα IQAir χαρίζουν απόλυτο έλεγχο στον αέρα που αναπνέετε. Αυτά, είναι όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτές! 

Ανακαλύψετε μερικούς βασικούς άξονες στους οποίους πρέπει να βασιστείτε κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας, για ένα πραγματικά όμορφο και πρακτικό αποτέλεσμα! 

Ανακαλύψτε 4 λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε άπλετο φυσικό φως στο σπίτι–και την καλύτερη λύση για να προστατευτείτε από τη ζέστη & την UV ακτινοβολία! 

Ανακαλύψτε γιατί ένας σκουπιδοφάγος InSinkErator αποτελεί πλέον για σας όχι απλά ιδανική, αλλά και απαραίτητη λύση στην κουζίνα σας! 

Με αφορμή τον ερχομό της άνοιξης, παρουσιάζουμε μερικά tips που θα διατηρήσουν το σπίτι σας υγιές και καθαρό, όπως πρέπει για το προσωπικό σας καταφύγιο. 

Τα προϊόντα της BetterLiving επενδύουν πάνω από όλα στη γεύση και στην υγεία, απλοποιώντας παράλληλα την καθημερινή ζωή με καινοτόμες συσκευές. Γι’ αυτές τις γιορτές σας προτείνουμε: 

Ανακαλύπτοντας πόσο επικίνδυνη είναι η σκόνη, θα έχετε ακόμη περισσότερους λόγους να απαλλάξετε το σπίτι και τον προσωπικό σας χώρο από αυτήν!

Για όλους εκεί έξω που θέλουν να απολαμβάνουν τους χυμούς της ζωής και της φύσης, αποφασίσαμε να στρέψουμε τα φώτα στον νέο Whole Slow Juicer της Kuvings!

Για έναν λάτρη του καλού φαγητού και του μαγειρέματος, η ετοιμασία ενός γεύματος είναι μια έκρηξη δημιουργικότητας, τέχνης, ικανοτήτων και… χαμού στην κουζίνα!

Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πυροδοτούν την ανάπτυξη του καρκίνου του πνεύμονα – πολλοί από τους οποίους έχουν προσδιοριστεί από την επιστημονική κοινότητα.

Πολλοί νομίζουν πως ο σκουπιδοφάγος είναι μια συσκευή που λειτουργεί σαν μεγάλο μπλέντερΗ πραγματικότητα, γι' αυτόν της Insikerator, είναι αρκετά διαφορετική.

Αποχυμωτής Vs Μπλέντερ. Ας δούμε αρχικά ποιες είναι οι διαφορές τους, καθώς και ποιο από τα δύο εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις αποθηκευτικές δυνατότητες της κουζίνας σας, αυτό το άρθρο θα σας δώσει άφθονο υλικό για έμπνευση!

 

Ναι, πρωτότυπες! Ξεχάστε τα συνηθισμένα καλάθια, τις σακούλες και τους κάδους. Αν θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε πλήρως τις αποθηκευτικές δυνατότητες της κουζίνας σας, καλό θα είναι να βάλετε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει!

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε υλικό για σκέψη και άφθονη έμπνευση, κι απελευθερώστε τον πάγκο της κουζίνας σας!

  • Εγκαταστήστε ένα Όρθιο Διάτρητο Πάνελ Στερέωσης Εργαλείων
    Και διακόσμηση, και έξτρα αποθηκευτικός χώρος! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ειδικά στο χώρο της κουζίνας υπάρχουν ένα σωρό εργαλεία, κουτάλες, ανοιχτήρια, μπαχαρικά κτλ. που τα χρησιμοποιούμε πολύ συχνά, και αναγκαζόμαστε να ανοιγοκλείνουμε όλη την ώρα τα συρτάρια για να τα πάρουμε και να τα βάλουμε. Γιατί να μη χρησιμοποιήσουμε ένα διάτρητο πάνελ, από όμορφο ξύλο και σε κάποιο εντυπωσιακό χρώμα και να τα έχουμε πάντοτε εύκαιρα;
  • Κρύψτε το Δίσκο Κοπής σας
    Οι δίσκοι κοπής πιάνουν χώρο για να λέμε την αλήθεια. Εκτός κι αν έχεις φροντίσει να τον εγκαταστήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να μπαίνει και να βγαίνει κάτω από τον πάγκο! Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια τέτοια πατέντα. Αν μάλιστα ανοίξετε μια τρύπα στη βάση που θα στηρίζει το δίσκο κοπής και βάλετε ακριβώς από κάτω έναν κάδο απορριμμάτων με ροδάκια, το πέταγμα των υπολειμμάτων κοπής θα γίνει ευκολότερο από ποτέ!
  • Επιλέξτε Μικροκαμωμένες Συσκευές
    Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη. Όσο λιγότερο χώρο καταλαμβάνουν οι συσκευές σας, τόσο το καλύτερο. Προσπαθήστε λοιπόν να αντικαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε συσκευές που ναι μεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά έχουν το μικρότερο δυνατό μέγεθος.
    Ένα καλό παράδειγμα; Ο Δυναμικός σκουπιδοφάγος της Insinkerator, σας επιτρέπει να κερδίσετε άφθονο χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και να τοποθετήσετε άλλα απαραίτητα στοιχεία εκεί ακριβώς που τα χρειάζεστε.
  • Εγκαταστήστε ένα Συρτάρι Κάτω από το Νεροχύτη
    Εφόσον ο χώρος κάτω από τον πάγκο της κουζίνας είναι πια ελεύθερος, γιατί να μην εγκαταστήσετε ένα επιπλέον συρτάρι;  Μπορείτε να έχετε εκεί πρόχειρα όλα τα σχετικά με την καθαριότητα των πιάτων και του νεροχύτη.
  • Τοποθετήστε Αυτοκόλλητους Γάντζους στα Τοιχώματα των Ντουλαπιών
    Ένας από τους καλύτερους τρόπους να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο είναι να εκμεταλλευτείτε τις κάθετες επιφάνειες των ντουλαπιών. Μόνο που πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε τη βαρύτητα. Μερικοί αυτοκόλλητοι πλαστικοί γάντζοι είναι ό,τι πρέπει. Στη συνέχεια μπορείτε να κρεμάσετε εκεί ένα σωρό εργαλεία, σκεύη ή καθαριστικά προϊόντα. Εκμεταλλευτείτε τα ντουλάπια σας στο πλήρες!
  • Χρησιμοποιήστε ένα Καρουζέλ για Μαγειρικά Σκεύη στο Ντουλάπι Τροφίμων
    Ένα από τα χειρότερα θέματα με τα ντουλάπια αποθήκευσης τροφίμων είναι το βάθος τους. Ναι μεν μπορούν να χωρέσουν πολλές διαφορετικές συσκευασίες, αλλά μετά είναι δύσκολο να τις βρεις και να τις πάρεις. Συχνά ίσως αναγκάζεστε να βγάλετε έξω το μισό ντουλάπι ώσπου να βρείτε τελικά αυτό που θέλετε – και φυσικά, μετά πρέπει να τα βάλετε όλα πίσω στη θέση τους.
    Ένα όμορφο ξύλινο καρουζέλ είναι ό,τι πρέπει, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να το περιστρέφετε, να βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε και να το επιστρέφετε δίχως να αγγίξετε τίποτε άλλο μέσα στο ντουλάπι!

Πρακτικά, εύκολα και έξυπνα, με τα παραπάνω tips μπορείτε να αδειάσετε τον πάγκο της κουζίνας από πράγματα, να βρίσκετε άμεσα αυτό που θέλετε και να τα διατηρείτε όλα σε τάξη, όσο συχνά κι αν τα χρησιμοποιείτε!