Η διαμόρφωση και η ετοιμασία ενός νέου σπιτιού είναι συναρπαστική εμπειρία! Αν τη ζείτε αυτή την περίοδο, θα έχετε σίγουρα το γλυκό άγχος να γίνουν όλα στην εντέλεια και να απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας έναν ιδανικό προσωπικό χώρο.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα στοιχείο που είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε σύγχρονο σπίτι και μπορεί, κυριολεκτικά, να αλλάξει την καθημερινότητά σας: μια συσκευή πολτοποίησης και απομάκρυνσης απορριμμάτων – ο γνωστός σε όλους μας «σκουπιδοφάγος»!

Γιατί είναι τόσο σημαντικός, όμως, και πώς ακριβώς λειτουργεί; Βρείτε τις απαντήσεις διαβάζοντας παρακάτω.

inner

Γιατί Είναι Τόσο Σημαντικός;

Ένας σκουπιδοφάγος είναι απολύτως απαραίτητος για κάθε σύγχρονη κουζίνα, γιατί μειώνει δραστικά τον όγκο των απορριμμάτων, βελτιώνοντας τη ζωή των ενοίκων του σπιτιού και την υγιεινή του σπιτιού.

Ας δούμε πώς.

  • Μειώνει Δραστικά τον Όγκο των Απορριμμάτων

Ο σκουπιδοφάγος είναι ουσιαστικά μια συσκευή που αλέθει τροφές και οργανικά απορρίμματα. Στη συνέχεια, το νερό της βρύσης τα απομακρύνει πανεύκολα μέσω της αποχέτευσης!

Αυτό σημαίνει πως ένα πολύ σημαντικό ποσοστό σκουπιδιών – που έως τώρα τα αποθηκεύατε σε σακούλες και τα μεταφέρατε εκτός σπιτιού σε κάδους, πλέον θα απομακρύνονται με μια απλή, πανεύκολη κίνηση. Ο όγκος των σκουπιδιών που θα χρειαστεί να βγάζετε έξω από το σπίτι θα μειωθεί δραστικά, συμβάλλοντας σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος – αλλά και εξοικονομώντας σας χρόνο, κόπο και… έγνοιες!

Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι τα δημοτικά τέλη μειώνονται όταν μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων. Ένας σκουπιδοφάγος, λοιπόν, σε βάθος χρόνου, σας γλιτώνει και χρήματα!

Οι αμερικανικής κατασκευής σκουπιδοφάγοι InSinkErator είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και τοποθετούνται εύκολα και διακριτικά κάτω από τον νεροχύτη, σε νέες ή και ήδη εγκατεστημένες κουζίνες.

Η προηγμένη τους τεχνολογία αλέθει σχεδόν τα πάντα, μετατρέποντας τα κάθε λογής οργανικά απορρίμματα σε μια ομογενοποιημένη ρευστή μάζα που απομακρύνεται γρήγορα και εύκολα μέσω της αποχέτευσής σας!

  • Απαλλάσσει το Σπίτι σας από Δυσοσμίες!

insinkerator food waste disposer lifestyle 16

Η δυσοσμία στην κουζίνα (και στους διπλανούς χώρους σε open floor σχέδια) προκαλείται τις περισσότερες φορές από υπολείμματα τροφών και οργανικά απορρίμματα που παραμένουν στον πάγκο, τον νεροχύτη ή τον κάδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με έναν σκουπιδοφάγο, όμως, το πρόβλημα λύνεται άμεσα και οριστικά! Τα υπολείμματα τροφών απομακρύνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την κουζίνα σας, απαλλάσσοντας τον προσωπικό σας χώρο από αντιαισθητικές μυρωδιές – και τα έντομα που τις βρίσκουν τόσο ελκυστικές!

Οι κορυφαίοι σκουπιδοφάγοι InSinkErator έχουν κατακτήσει το 75% της παγκόσμιας αγοράς, ακριβώς επειδή έχουν την ικανότητα να  απαλλάσσουν άμεσα και αποτελεσματικά από δυσοσμίες, αποφάγια και αχρείαστα τρόφιμα – με το πάτημα ενός κουμπιού, αφήνοντας έτσι το σπίτι σας πάντοτε καθαρό και φιλόξενο!

  • Διατηρεί Άψογη Υγιεινή στην Κουζίνα σας!

Το σημαντικότερο όφελος που σας εξασφαλίζει ένας σύγχρονος σκουπιδοφάγος είναι, φυσικά, το υψηλό επίπεδο υγιεινής για την κουζίνα και το σπίτι σας!

Με μία μόνο κίνηση, θα μπορείτε να απομακρύνετε τις σοβαρότερες εστίες μικροβίων και βακτηρίων στο σπίτι σας, χαρίζοντας άψογη υγιεινή στον πάγκο της κουζίνας και τον νεροχύτη σας!

Να θυμάστε: όσο πιο γρήγορα απομακρύνετε τροφές και αποφάγια από τον ευαίσθητο χώρο της κουζίνας, τόσο καλύτερα προστατεύετε την υγεία τόσο τη δική σας, όσο και της οικογένειάς σας.

Η καινοτόμος τεχνολογία των σκουπιδοφάγων InSinkErator προσφέρουν εγγυημένη αποτελεσματικότητα, χαρίζοντας ασυναγώνιστη καθαριότητα και υγιεινή στο νοικοκυριό σας – και μέχρι 8 χρόνια εγγύηση!

insinkerator LC 50 eu plug

Πώς Ακριβώς Λειτουργεί

Ο σκουπιδοφάγος είναι βασικά μια συσκευή που πολτοποιεί τροφές και μαλακά απορρίμματα, επιτρέποντάς τα να συμπαρασυρθούν με το νερό μέσω του σωλήνα αποχέτευσης του νεροχύτη.

Οι σκουπιδοφάγοι InSinkErator, όμως, προσφέρουν πολύ περισσότερα.

Για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με τη μέγιστη ασφάλεια, δεν χρησιμοποιούν λεπίδες για την άλεση της τροφής: αντίθετα, ειδικά διαμορφωμένα πτερύγια οδηγούν τα υπολείμματα τροφών σε ένα σταθερό δακτύλιο άλεσης που τα διασπά και τα μετατρέπει σε λάσπη. Στη συνέχεια, λίγο τρεχούμενο νερό είναι αρκετό για να τα απομακρύνει για πάντα από το σπίτι σας!

Είναι, επίσης, 60% πιο αθόρυβοι από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της αγοράς, ενώ διατίθενται σε 5 εκδόσεις διαφορετικής ισχύος, για οικιακή και εμπορική χρήση.

Όραμα της BetterLiving4All είναι να κάνει τη ζωής σας πιο εύκολη και απολαυστική! Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να μάθετε περισσότερα!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ