Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα δροσερό ποτήρι με χυμό φρούτων είναι αναντικατάστατο τμήμα του πρώτου τους γεύματος – μια θρεπτική τόνωση για ένα καλό πρωινό ξεκίνημα.Και για τα άτομα αυτά, οι αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης, ή, όπως, είναι επίσης γνωστοί, cold - pressed juicers, είναι πραγματικό δώρο εξ ουρανού.

Ίσως αναρωτιέστε αν έχει νόημα η αγορά ενός τέτοιου τύπου αποχυμωτή. Εδώ θα βρείτε τα 5 μεγαλύτερη οφέλη από τη χρήση ενός cold – pressed αποχυμωτή, τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα σας πείσουν πως δεν πρόκειται για περιττή πολυτέλεια, αλλά για μια εξαιρετικά ωφέλιμη επιλογή.

Ας ξεκινήσουμε από τα πλέον προφανή:

  1. Πιείτε Θρεπτικό Φρουτοχυμό Οποτεδήποτε Μέσα στη Μέρα

    Παρότι οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να πίνουν χυμούς φρούτων στο ξεκίνημα της ημέρας τους, ορισμένοι προτιμούν να τους απολαμβάνουν και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, ή ακόμη και με το βραδινό τους. Έχοντας στη διάθεσή σας έναν προσωπικό αποχυμωτή, δεν έχετε κανέναν απολύτως περιορισμό στο πότε μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική γεύση και τη θρεπτική αξία ενός φρεσκοστυμμένου φρουτοχυμού. Μια γρήγορη επίσκεψη στην κουζίνα σας, λίγα ζουμερά φρούτα εποχής, και σύντομα ένας υπέροχος δροσερός φρουτοχυμός θα είναι στη διάθεσή σας.

  2. Εξοικονομήστε Χρόνο – Κερδίστε σε Γεύση

    Για όσους εργάζονται πλήρες ωράριο, η διαδικασία της παρασκευής φρέσκου φρουτοχυμού και το στύψιμο προφανώς φαντάζουν χρονοβόρα, και δύσκολα θα τρύπωναν στο ήδη βεβαρυμμένο τους πρόγραμμα, ειδικά νωρίς το πρωί, όταν βιάζονται να ετοιμαστούν για τη δουλειά και να αποφύγουν την κίνηση στους δρόμους. Ένας αποχυμωτής ψυχρής συμπίεσης είναι πραγματικά ό,τι πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Σας εξοικονομεί χρόνο, παρασκευάζοντας γρήγορα τον αγαπημένο σας φρουτοχυμό – μάλιστα, σε χρόνο μηδέν.

  3. Είναι Ασφαλές στη Χρήση

    Δυστυχώς, έχουν υπάρχει πολλές περιπτώσεις στις οποίες διάφορα άτομα τραυματίστηκαν ή υπέστησαν μικρές ηλεκτροπληξίες την ώρα που χρησιμοποιούσαν αποχυμωτές. Ωστόσο οι αποχυμωτές τύπου cold - pressed είναι πολύ πιο ασφαλείς στη χρήση και εξαλείφουν τον κίνδυνο ατυχήματος, είτε αυτό φορά κάποια εκδορά ή κόψιμο, είτε ηλεκτροπληξία. Επιπρόσθετα, είναι πολύ φιλικά στη χρήση ακόμη και για άτομα μικρής ηλικίας, καθώς και για ηλικιωμένους, καθώς η συναρμολόγησή τους είναι εύκολη και απλή. Στην πραγματικότητα, ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν να παρασκευάσουν φρουτοχυμό, υπό την επίβλεψη φυσικά ενός ματόμου.Διατηρεί Όλα τα Θρεπτικά Στοιχεία και Παράγει Περισσότερο Χυμό

  4. Διατηρεί Όλα τα Θρεπτικά Στοιχεία και Παράγει Περισσότερο Χυμό

    Όταν πιέζετε με το χέρι σας το φρούτο για να βγάλετε χυμό ή όταν τα επεξεργάζεστε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε μια σημαντική ποσότητα των πλούσιων θρεπτικών του στοιχείων. Με τη χρήση ενός αποχυμωτή, τα θρεπτικά στοιχεία μένουν άθικτα, ο χυμός είναι πεντακάθαρος, και η γεύση πραγματικά αναλλοίωτη. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος αποχυμωτής αποδίδει ως και 50% μεγαλύτερη ποσότητα χυμού σε σχέση άλλες αντίστοιχες μεθόδους. Θα απολαμβάνετε την κάθε του γουλιά και θα έχετε αρκετό χυμό σε χρόνο μηδέν.

  5.  Συντηρείται Πολύ Εύκολα και Είναι αυτοκαθαριζόμενος

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η συντήρηση του αποχυμωτή τους δεν είναι και η πιο εύκολη εργασία, γι' αυτό και συχνά παραβλέπεται, με αποτέλεσμα την αχρήστευση της συσκευής. Είναι αλήθεια πως απαιτεί χρόνο ο καθαρισμός τους, το προσεκτικό του σκούπισμα καθώς και το να βεβαιωθείτε πως δεν έχουν απομείνει καθόλου βρώμικα σημεία στο εσωτερικό του. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι αποχυμωτές απαιτούν σέρβις ή και αντικατάσταση ανταλλακτικών.

Με τους αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης όλη αυτή η φασαρία εξαλείφεται. Η συντήρησή τους είναι πολύ απλή και είναι πολύ απίθανό να χρειαστεί να τους πάτε ποτέ για σέρβις. Ακόμη κι αν υπάρχει κάποιο επίμονο στίγμα, θα μπορέσετε να το εξαφανίσετε μόνοι σας, καθώς τα περισσότερα σετ αποχυμωτών έρχονται πλέον με ενσωματωμένο σύστημα αυτοκαθαρισμού.

Όπως βλέπετε τα οφέλη είναι σημαντικά και πολύτιμα για όσους από εσάς εκτιμούν την υγιεινή διατροφή. Συνεπώς, κάντε μια καλή έρευνα αγοράς και εξοπλίστε την κουζίνα σας με έναν αποχυμωτή cold – pressed. Είναι βέβαιο πως δεν θα σας απογοητεύσει!