inner1

Ένας από τους καλύτερους στόχους που μπορούμε να θέσουμε είναι η καλή ενυδάτωση. Με το smart μπουκάλι Equa, ο στόχος αυτός μπορεί να γίνει εύκολα εφικτός.

Νέα χρονιά – η ιδανική ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, σε κάθε πτυχή της ζωής μας, ειδικά στη διατροφή και την υγεία. 

Κι ένας από τους καλύτερους στόχους που μπορούμε να θέσουμε για υγεία και ευεξία είναι η καλή –ή η ακόμα καλύτερη- ενυδάτωση. 

Η Σημασία της Καλής Ενυδάτωσης 

Το νερό είναι σημαντικό για κάθε λειτουργία, όργανο και κύτταρο του σώματός μας. Η καλή ενυδάτωση συμβάλλει σε υγιές δέρμα, φυσιολογικό βάρος, καλή λειτουργία της καρδιάς και του πεπτικού συστήματος, ενώ είναι καθοριστική για την υγεία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου – τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η αφυδάτωση μπορεί να επηρεάσει πολύ σοβαρά τη λειτουργία του οργανισμού, αν χάσουμε μόλις το 2% της περιεκτικότητας του σώματός μας σε νερό. Για να καταλάβουμε πόσο εύκολο είναι αυτό, αρκεί να σημειώσουμε ότι οι αθλητές χάνουν έως 6-10% του βάρους τους σε νερό απλά μέσω του ιδρώτα! 

Κι όμως, η έρευνα έδειξε πως, χάνοντας μόλις 2% του νερού του, το σώμα δυσκολεύεται να ελέγξει τη θερμοκρασία του, η διάθεση πέφτει, το αίσθημα κόπωσης είναι πολύ πιο έντονο, ενώ διανοητικές λειτουργίες όπως η προσοχή, η δημιουργική σκέψη και η μνήμη επηρεάζονται αρνητικά.

Η καλή ενυδάτωση, λοιπόν, είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας τη νέα χρονιά… και το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι EQUA είναι ο πιο έξυπνος και συνάμα κομψός τρόπος να πετύχουμε τον στόχο μας!  

inner 3

Η πιο Chic Λύση Ενυδάτωσης  

Το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι EQUA ξεχωρίζει για τον κομψό, στιλάτο σχεδιασμό του, ενώ είναι διαθέσιμο σε 5 υπέροχες αποχρώσεις, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και την προσωπικότητά σας: 

  • Ροζ (Pink Blush)
  • Λευκό (Snow White
  • Γκρι (Dark Grey)
  • Κρεμ (Mrs. Glossy
  • Μαύρο (Mr. Matt)

inner 2

Το ελαφρύ, καινοτόμο του υλικό δεν επιτρέπει διαρροές, διατηρώντας δροσερό το νερό για έως 24 ώρες και ζεστό το αγαπημένο σας ρόφημα για 12 ώρες! 

Το EQUA, όμως, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κομψό μπουκάλι νερού: εξοπλισμένο με έξυπνη τεχνολογία, συνδέεται μέσω ειδικής εφαρμογής με το κινητό και σας υπενθυμίζει με φωτεινή ένδειξη κάθε πότε πρέπει να πίνετε νερό, με βάση το φύλο, την ηλικία και τον σωματότυπό σας.

Με τον τρόπο αυτό, εκτός από ένα προσωπικό αξεσουάρ ευεξίας, γίνεται και ο πιο κομψός personal trainer όσον αφορά την ενυδάτωσή σας! 

Τη νέα χρονιά, βάλτε στόχο την καλή ενυδάτωση και ακόμη καλύτερη υγεία και ομορφιά, με το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι EQUA

Μάθετε περισσότερα για την επαναστατική του τεχνολογία επικοινωνώντας μαζί μας