Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, έντονα χρώματα – και ανάγκη για δροσιά και ενυδάτωση! Γι’ αυτό και ο πιο γευστικός καλοκαιρινός συνδυασμός είναι ένας θρεπτικός φυσικός χυμός.

Ο φυσικός χυμός κρύβει έναν πλούτο υγείας, γεύσης και αναζωογόνησης, ειδικά όταν συνδυάζεται αρμονικά με άλλα συστατικά.   

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε ετοιμάσει για σας μερικές δροσιστικές, εύκολες και προ πάντων υγιεινές και θρεπτικές συνταγές για φυσικούς χυμούς. Μόνο που, πρώτα, πρέπει να μάθετε ένα μυστικό…

inner

Για Αυθεντικά Βιταμινούχους Χυμούς…

Δεν είναι όλοι οι χυμοί θρεπτικοί – και δεν μιλάμε απλά για τους συσκευασμένους. Ακόμη και φυσικοί φρεσκοστυμμένοι με το χέρι χυμοί μπορεί να έχουν χάσει τις περισσότερες από τις βιταμίνες τους, γιατί δεν έχουν στυφτεί σωστά.

Για να απολαμβάνετε, λοιπόν, πραγματικά βιταμινούχους χυμούς, αξίζει να επενδύσετε σε έναν αξιόπιστο αποχυμωτή, με προηγμένη τεχνολογία ψυχρής σύνθλιψης, που δεν οξειδώνει τα φρούτα και τα λαχανικά, διατηρώντας έτσι τα ένζυμα και τις βιταμίνες τους αναλλοίωτα.

… Τεχνολογία Ψυχρής Σύνθλιψης Kuvings

Οι αποχυμωτές της Kuvings B8200 και EVO820 διαθέτουν τη βραβευμένη πατενταρισμένη τεχνολογία αργής περιστροφής και κρύας σύνθλιψης JMCS, η οποία διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα, τη θρεπτική αξία και τα ένζυμα κάθε συστατικού, χαρίζοντάς σας αυθεντικά απολαυστικούς και θρεπτικούς χυμούς!

Η μεγάλη οπή τροφοδοσίας στον σχεδιασμό τους σας επιτρέπει να ρίξετε στον αποχυμωτή ολόκληρα τα φρούτα και τα λαχανικά, χωρίς να χρειαστεί να τα κόψετε σε κομμάτια και να φέρετε τη σάρκα τους σε επαφή με τον αέρα, οξειδώνοντάς την. Παράλληλα, η αργή περιστροφή και η ψυχρή σύνθλιψη διατηρεί όχι μόνο το άρωμα και τη γεύση των φρούτων και των λαχανικών, αλλά και όλον τον θρεπτικό τους πλούτο. Δεν είναι τυχαίο που ο EVO820 αναδείχτηκε ο καλύτερος αποχυμωτής για το 2020 παγκοσμίως!

Τώρα που έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ας δούμε και 3 απλές συνταγές και πεντανόστιμους, καλοκαιρινούς φυσικούς χυμούς!

inner3

#1 Green Energizer

Ο αναζωογονητικός αυτός χυμός χαρίζει μοναδική ενέργεια και είναι τέλεια επιλογή για όσους έχουν πάντοτε πολλά να κάνουν μέσα στη μέρα! Αγγούρι και σέλινο χαρίζουν άφθονη ενυδάτωση, ενώ το πράσινο μήλο και το παντζάρι εξασφαλίζουν μια πραγματική έκρηξη ζωτικότητας.

Η συνταγή απλή:

  • 6 μίσχους σέλινο
  • ½ αγγούρι
  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 παντζάρι

Ρίξτε τα ολόκληρα στον αποχυμωτή της Kuvings και απολαύστε τον λαχταριστό τους χυμό αμέσως!  

inner2

#2 Orange Spice

Θέλετε κάτι πιο πιπεράτο στον χυμό σας; Τότε αυτός ο συνδυασμός θα σας ξετρελάνει, όχι μόνο με το έντονο, πορτοκαλί του χρώμα, αλλά και την υπέροχη γλυκόξινη γεύση του. Ρίξτε στον αποχυμωτή της Kuvings:

  • 2 μήλα μεσαίου μεγέθους
  • 5 καρότα καλά πλυμένα, με τη φλούδα τους
  • 1 περίπου εκατοστό τζίντζερ
  • ¼ αποφλοιωμένο λεμόνι

 
#3 Berry Blast

Σε αυτόν τον χυμό, οι γήινες γεύσεις των παντζαριών συμπληρώνουν τέλεια τα φρουτώδη αρώματα των μύρτιλων. Ρίξτε στον αποχυμωτή της Kuvings:

  •  2 παντζάρια μεσαίου μεγέθους
  • 1 κούπα μύρτιλα
  • 1 κούπα φράουλες


Αν έχετε τη συνήθεια το πρωί να ξυπνάτε βιαστικά και να τρέχετε κατευθείαν στη δουλειά, εξασφαλίστε το θρεπτικό σας ρόφημα ετοιμάζοντάς το από βραδύς: μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά του συστατικά αναλλοίωτα για 3 ολόκληρες μέρες σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο!

Με τον κατάλληλο αποχυμωτή, θα εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο κόπο και χρόνο – εξασφαλίζοντας παράλληλα πεντανόστιμους χυμούς με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά τους στοιχεία!

Οι αποχυμωτές της Kuvings είναι πανεύκολοι στη χρήση, κι ακόμη πιο εύκολοι στον καθαρισμό.  Για μια πραγματικά whole fruits - whole taste εμπειρία, επικοινωνήστε με την ομάδα της BetterLiving και αποκτήστε τον δικό τους μοναδικό σύμμαχο για καλή υγεία!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ