Τώρα, που ο καιρός ανοίγει, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από έναν φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό!

Επηρεασμένοι, λοιπόν, από το μήνυμα που κρύβεται πίσω από τη λέξη Kuvings (𝗞𝘂che + Li𝘃𝗶𝗻𝗴) και το πάθος μας να κάνουμε την καθημερινή μας ζωή όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ποιοτική, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά tips που θα κάνουν τους χυμούς σας ακόμη πιο απολαυστικούς και ευεργετικούς – με σύμμαχό σας τους προηγμένους αποχυμωτές της Kuvings!

SMOOTHIES INNER

Αποχυμωτές Kuvings – Ο Καλύτερος σας Σύμμαχος για Υγεία & Γεύση

Πιστοποιημένοι και βραβευμένοι για την υψηλή τους απόδοση, οι αποχυμωτές της Kuvings

  • διαθέτουν μοναδική τεχνολογία κρύας σύνθλιψης και αργής περιστροφής (JMCS),
  • στείβουν τα φρούτα και τα λαχανικά χωρίς να τα συνθλίβουν, διατηρώντας την πλούσια γεύση τους και τη μέγιστη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, ένζυμα και βιταμίνες,
  • διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα στον σωλήνα τροφοδοσίας, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μεγάλα κομμάτια ή και ολόκληρα φρούτα και λαχανικά στον θάλαμο του αποχυμωτή,
  • έρχονται με ειδικά σχεδιασμένο αποστραγγιστή (smoothie strainer), που εξασφαλίζει τα πιο τέλεια smoothies, με ενιαίο και πλούσιο σώμα!

Τώρα που έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ήρθε η ώρα να μάθετε και ορισμένα tips που θα απογειώσουν θρεπτικά και γευστικά το αποτέλεσμα!

8 Tips για Τέλειους Σπιτικούς Χυμούς

SALAD INNER

1. Mix it Up

Εμπλουτίστε τον χυμό φρούτων σας με λαχανικά (ιδίως πράσινα). Εκτός από μοναδική γεύση, η μίξη αυτή ενισχύει την αλκαλοποίηση του οργανισμού, δηλαδή τη διατήρηση του όξινου pH σε κατάλληλα επίπεδα, η οποία συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος.

2. Προτιμήστε Βιολογικά Φρούτα & Λαχανικά

Για πλουσιότερη γεύση, άρωμα και, φυσικά, θρεπτική αξία, προτιμήστε βιολογικά λαχανικά και φρούτα: διαθέτουν αποδεδειγμένα πολύ περισσότερες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φροντίστε τουλάχιστον να πλύνετε πολύ καλά αυτά που έχετε και να τα αποφλοιώσετε προτού τα ρίξετε στον αποχυμωτή. Αν θέλετε τη φλούδα, ίσως μπορείτε να τα απολυμάνετε ακόμη καλύτερα με νερό και ξύδι.

3. Σπόροι & Super Foods

Ένας απλός τρόπος να εκτοξεύσετε τη θρεπτική αξία ενός χυμού δίχως να αλλάξετε σημαντικά τη γεύση του είναι να προσθέσετε σπόρους: σπόροι τσία, καθώς και τα διάφορα super foods θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αξία τους για τον οργανισμό σας.

4. Ο Χρόνος Παίζει Ρόλο

Προτιμήστε να πίνετε χυμό με άδειο στομάχι, καθώς οι βιταμίνες και τα λοιπά θρεπτικά τους στοιχεία απορροφούνται ευκολότερα. Αποφύγετέ τους μετά από γεύματα, μιας και δυσχεραίνουν την πέψη.

5. Για Συντήρηση

Αν θέλετε να συντηρήσετε τη θρεπτική αξία του χυμού σας για λίγο περισσότερο, προσθέστε λίγες σταγόνες λεμόνι στο μείγμα. Αν δεν σκοπεύετε να τον πιείτε άμεσα, βάλτε τον χυμό σε γυάλινο δοχείο (για να αποφύγετε την οξείδωση) και μετά στο ψυγείο. Εννοείται πως, ακόμη κι έτσι, πρέπει να καταναλωθεί εντός της ημέρας.

6. Για ένα Καλό Ξεκίνημα

Όταν σηκώνεστε το πρωί, προτού κάνετε οτιδήποτε άλλο, πείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό μισό λεμονιού: ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην καλή λειτουργία διαφόρων οργάνων του σώματος.

7. Για Αποτοξίνωση

Αν σκοπός σας είναι να αποτοξινώσετε το σώμα σας, προτιμήστε χυμό αντί για smoothies, μιας και ο χυμός είναι αρκετά πιο εύπεπτος και δεν περιέχει τόσο πολλές δύσπεπτες φυτικές ίνες.

JUICE INNER

8. Μόνο Αργή & Ψυχρή Σύνθλιψη! 

Δυστυχώς, πολλοί συμβατικοί αποχυμωτές δίνουν υπερβολικά μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα σύνθλιψης της σάρκας των φρούτων και των λαχανικών, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία του μείγματος και να καταστρέφουν μεγάλο μέρος των θρεπτικών τους συστατικών.

Προτιμήστε, λοιπόν, έναν αποχυμωτή με τεχνολογία αργής και ψυχρής σύνθλιψης, που θα διατηρήσει τόσο τη γεύση, όσο και των πλούτο των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων των φρούτων και των λαχανικών σας.

Οι αποχυμωτές Β8200 και EVO820 της Kuvings διαθέτουν τη διεθνώς βραβευμένη τεχνολογία κρύας σύνθλιψης JMCS, που διατηρεί αναλλοίωτες τόσο τη φρεσκάδα όσο και τη θρεπτική αξία των χυμών σας!

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους αποχυμωτές της Kuvings να ξεχωρίζουν, επικοινωνώντας με την ομάδα της BetterLiving4all! Στόχος μας να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που διευκολύνουν και βελτιώνουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας!  

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΕΣ