Προτείνουμε πέντε υγιεινές επιλογές πρωινού που θα κάνουν την ημέρα σας να ξεκινήσει με δύναμη και ενέργεια.

When the summer heat hits, it’s important to keep hydrated and what better way to boost those all-important fluids than with delicious health-giving juice?

In this article, we present several practical and, most importantly, proven ways to remain productive while working within a hybrid model. 

Ένας από τους καλύτερους στόχους που μπορούμε να θέσουμε είναι η καλή ενυδάτωση. Με το smart μπουκάλι Equa, ο στόχος αυτός μπορεί να γίνει εύκολα εφικτός.

Ένας εύκολος τρόπος ν' απορροφήσει το σώμα μας περισσότερα θρεπτικά στοιχεία, συγκεντρώσαμε 3 συνταγές με αρωματισμένο νερό που θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας! 

Έχουμε ετοιμάσει μερικές δροσιστικές, εύκολες και προ πάντων υγιεινές και θρεπτικές συνταγές για φυσικούς χυμούς. Μόνο που, πρώτα, πρέπει να μάθετε ένα μυστικό… 

Με σύμμαχο τους προηγμένους αποχυμωτές της Kuvings, παρουσιάζουμε μερικά tips που κάνουν τους φρεσκοστυμμένους χυμούς σας ακόμη πιο θρεπτικούς κι απολαυστικούς! 

We want to be healthy and maintain balanced diets, but there's a pitfall many of us fall into. Here's how to be aware of silent sugars and how to avoid them. 

Τα smoothies είναι η τέλεια διατροφική πρόταση, γι’ αυτό κι εμείς έχουμε επιλέξει 5 υγιεινές προτάσεις που ξεχειλίζουν από γεύση και θρεπτική αξία! 

Το φθινόπωρο ξέρει να απογειώνει τη γεύση και πώς να τη συνδυάζει με άφθονα οφέλη για τον οργανισμό μας!

Oι ξηροί καρποί έχουν να μας προσφέρουν πολύ περισσότερα από την υπέροχη γεύση τους. O καθένας από αυτούς κρύβει έναν θησαυρό από θρεπτικά συστατικά.

Μάθετε 5 απλές μεθόδους έτσι ώστε το αγαπημένο σας smoothie να παραμένει υγιεινό, δίχως να θυσιάζεται ούτε η γεύση ούτε το χρώμα του!

Ο Μάιος παράγει πεντανόστιμα φρούτα και λαχανικά με θρεπτικά στοιχεία, που μπορούν να μας βοηθήσουν να χάσουμε βάρος και να ετοιμαστούμε για το καλοκαίρι!

Μάθετε περισσότερα για τις τροφές που αποδεδειγμένα ευεργετούν και ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού μας.

Στο άρθρο αυτό θα ανακαλύψετε 7 λόγους για τους οποίους ο χυμός πορτοκαλιού δεν θα πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας διατροφή. 

Τι ισχύει για την κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια του γεύματος; Ας δούμε ορισμένους μύθους που κυκλοφορούν ευρέως, καθώς και τις αντίστοιχες αλήθειες.

Το τζίντζερ δεν προσδίδει μόνο ευωδιά και γεύση στα πιάτα σας⋅ προσφέρει άφθονα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Δείτε παρακάτω μερικά μόνο από αυτά.

Απλές πρακτικές που η εφαρμογή τους θα συμβάλλει αισθητά στη βελτίωση της διάθεσης και της ενέργειάς μας.

Μην χαραμίσετε το πρωινό σας σε σνακς! Ορίστε 8 εξαιρετικές τροφές για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη μέρα σας!

  Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή μας και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Από τους σημαντικότερους λόγους που επηρεάζεται η υγεία και η διάθεση μας είναι οι διατροφικές μας συνήθειες.

Το γνωστό σε όλους σέλινο (Apium graveolens) καλλιεργείται στην περιοχή της Μεσογείου τουλάχιστον από τα Μυκηναϊκά χρόνια, ενώ χρησιμοποιούταν από Έλληνες, Ρωμαίους και Κινέζους τόσο στη μαγειρική όσο και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα δροσερό ποτήρι με χυμό φρούτων είναι αναντικατάστατο τμήμα του πρώτου τους γεύματος – μια θρεπτική τόνωση για ένα καλό πρωινό ξεκίνημα.Και για τα άτομα αυτά, οι αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης, ή, όπως, είναι επίσης γνωστοί, cold - pressed juicers, είναι πραγματικό δώρο εξ ουρανού.

Εικόνες Μαγνητικής Τομογραφίας από το ανθρώπινο στομάχι συνδυάζονται με λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες της δραστηριότητας του εγκεφάλου, δίνοντας έτσι στους επιστήμονες τη δυνατότητα να
αντιληφθούν ακόμη καλύτερα το πώς αντιδρά ο εγκέφαλος όταν το στομάχι δέχεται τροφή.

Στο άρθρο αυτό θα δείτε ποιες τροφές και συνήθειες ενισχύουν και εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς σας, που είναι τόσο βασική για να μπορούμε να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε τη ζωή, αλλά και για να αντιμετωπίζουμε διάφορες  μικρές είτε και μεγάλες προκλήσεις.

Δυστυχώς, μια από τις πιο παραμελημένες και συνάμα εύκολες συνήθειες που μπορείτε να υιοθετήσετε για να προστατεύσετε την υγεία σας είναι να παραμένετε επαρκώς ενυδατωμένοι. Τα πλεονεκτήματα της επαρκούς ενυδάτωσης είναι πολλαπλά και συχνά ζωτικής σημασίας για την ευημερία του σώματός μας.

Μια νέα μελέτη κατέδειξε για πρώτη φορά πώς τα λεμονοϊδή, φυσικά συστατικά που ενυπάρχουν στα λεμόνια και σε άλλα εσπεριδοειδή, καταστέλλουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων του μαστού.

Αν αναζητάτε κάποια συνταγή για θαυματουργό ποτό μάλλον θα απογοητευτείτε. Η επαρκής κατανάλωση ζεστού νερού είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει βασικές σωματικές διαδικασίες. Έχουμε καταγράψει ορισμένα οφέλη από την κατανάλωση ζεστού νερού κάθε πρωί. Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά!

Κανείς δεν θέλει να ακούσει τη φράση: «Δυστυχώς, έχετε καρκίνο», και πολύ περισσότερο δεν θέλει να το ακούσει για ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Δυστυχώς, για ένα πολύ γνωστό συγγραφέα παιδικών βιβλίων, συνέβη ακριβώς αυτό.

Οι περισσότεροι από μας θεωρούμε πως το αμύγδαλο είναι ξηρός καρπός, ενώ στην πραγματικότητα είναι σπόρος του αντίστοιχου δέντρου της αμυγδαλιάς, που χαρακτηρίζεται από αυτά τα υπέροχα ροζ και λευκά άνθη. 

Αν σας αγχώνει η ιδέα πως πρέπει να πίνετε πολύ νερό, είναι καλό να θυμάστε πως μπορείτε και να το φάτε! Πράγματι, σε πολλές τροφές υπάρχει άφθονο νερό, το οποίο περνάει στον οργανισμό σας και τον ωφελεί εξίσου αποτελεσματικά με το νερό που πίνετε.

Σας έχει συμβεί ποτέ να σας περιμένει μια σημαντική περίσταση στην οποία θέλετε να είστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα αλλά ο χρόνος που απομένει για να αδυνατίσετε είναι ελάχιστος; Ίσως μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή ένας γάμος να σας κάνει να θέλετε να χάσετε βάρος σε χρόνο εξπρές.

Το σιταρόχορτο είναι εξαιρετικό είδος τροφής. Το ίδιο και η ακόλουθη λίστα με τουλάχιστον 50 λόγους για τους οποίους το αγρόπυρο πρέπει να συμπεριληφθεί στην καθημερινή σας διατροφή σας ιδιαίτερα δε υπο μορφή χυμού.

Το αβοκάντο είναι πραγματικά ένα μοναδικό φρούτο. Τα περισσότερα φρούτα αποτελούνται από υδατάνθρακες, ενώ το αβοκάντο είναι πλούσιο σε υγιή λιπαρά. Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ωφελεί τον οργανισμό με διάφορους τρόπους. Ακολουθούν μόλις 12 από αυτούς, οι οποίοι αναδείχτηκαν σε μία πρόσφατα έρευνα.

Ενώ στα φάρμακα και γενικότερα στα επεξεργασμένα προϊόντα υπάρχουν κείμενα που μας βοηθούν να κατανοήσουμε πού ωφελεί το κάθε προϊόν και πού όχι, καθώς και σε ποια πάθηση είναι πιθανό να βοηθήσει και σε ποια όχι, δεν ισχύει το ίδιο και στα προϊόντα της μητέρας – φύσης.